Brood en veel, veel meer...

Bij Gert en Elke kunt u terecht voor verschillende soorten brood, waaronder enkele speciale soorten zoals Waldkorn, Pantique, Fjord (koolhydraatarm), Trispelt (100% spelt) en diverse broodjes zoals de klassieke pistolets en sandwiches.

Er liggen ook elke ochtend lekkere koffiekoeken voor u klaar. Tijdens de herfst en de winter zijn er worstenbroodjes verkrijgbaar. In het weekend zorgen we bovendien elk uur voor verse croissants en chocoladebroodjes.

 

Patisserie

Verwen uzelf met onze heerlijke slagroomgebakjes, fruitvlaaien en bavarois. Maar proef ook zeker onze truffelcake : een verrukkelijke specialiteit!

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor lekkere taarten: slagroomtaarten, chocoladetaarten, fruittaarten, buches,… Voor elke feestelijke gelegenheid bakken wij de taart die u wenst (huwelijk, communie, verjaardag,...). Zet het feestvarken helemaal in de "picture" en bestel een leuke fototaart!

 

Vragen? Contacteer ons!

Bij Brood- en banketbakkerij Gert & Elke in Zoersel kunt u terecht voor verschillende soorten brood, koffiekoeken, (foto)taarten en patisserie.

Heeft u een vraag voor ons? Aarzel niet om ons te contacteren!

Opening hours

Monday 07:00 - 18:00
Tuesday closed
Wednesday 07:00 - 18:00
Thursday 07:00 - 18:00
Friday 07:00 - 18:00
Saturday 07:00 - 17:00
Sunday 07:00 - 17:00